START-UP FACTORY

Start-Up Factory kommer omkring de helt grundlæggende elementer, som skal være på plads, når man ønsker at etablere en virksomhed. Vi gennemgår "virksomhedens fundament" og rådgiver om, hvordan man anvende de skabeloner og redskaber, som stilles til rådighed via vores Start-Up Kit.

Og så er man selvfølgelig en del af det start-up miljø - både fagligt og socialt - som binder alle os, der brænder for start-ups, sammen.

ROCKETEERS AKADEMI

 Rocketeers Akademi er primært for start ups med internationalt potentiale. Virksomheden er etableret og har POC - forløbet er en professionalisering af virksomheden med det formål at gøre den kapitalmoden og klar til mødet med potentielle investorer - og de krav de stiller.

Vi har samlet de bedste undervisere og eksperter inden for hvert af de områder, vi kommer omkring på Rocketeers Akademi. Sammen med start-up virksomheden skræddersyr vi et forløb, der styrker de eksisterende kompetencer og tilfører de kompetencer, der mangler. 

Vi går i dybden med 7 områder af virksomheden, hvor vi både arbejder med den strategiske retning - men også de værktøjer, processer, kompetencer og arbejdsgange, der skal til for at sikre vækst og udvikling.

START-UP BOOTCAMP

Vi skyder alle forløb igang med en BootCamp. Vi skal arbejde tæt sammen de næste mange måneder - så det er vigtigt, at vi hurtigt får skabt en god relation, der bygger på gensidig tillid og et godt kendskab til hinanden. Også når vi komme lidt ud af vores comfort zone og bliver presset. For det bliver vi!

BootCampen afvikles i fællesskab med andre start-up netværk - og sammen med rådgivere, eksperter og investorer. Rejsen begynder her!

NETVÆRK & RELATIONER

Netværk, netværk, netværk - de tre næstvigtigste ting når man skal drive en succesfuld virksomhed.

Vi har engageret os og Tanken 16 aktivt i erhvervsnetværk omkring H.C. Andersen Festivals, OB og Tinderbox. Og i fællesskabet omkring start-up miljøet i Odense.

Det er både lærerigt, sjovt og udviklende - og vi går selv forrest, når der skal arrangeres fredagsbar, vinsmagning, foredrag eller andres events, som kan bidrage positivt.

Det skal også være sjovt!