Umbraco vil vokse efter salg til kapitalfond

TAKE OFF - UMBRACO

Umbraco - som er grundlagt og drevet i Odense - har solgt størstedelen af ejerskabet til den svenske kapitalfond Monterro.

Umbraco har længe været på en vild rejse mod vækst og skalering, og har udover kontoret i Odense, også kontorer i andre nordiske lande, Holland, England, USA, Australien mm. Udover at der nu skal endnu mere fart på vækst og skalering, betyder salget til kapitalfonden også minimum en fordobling af antal arbejdspladser i virksomheden. Dét er da værdiskabelse, som vil noget!

Torben Frigaard Rasmussen, partner hos Tanken 16, har de seneste 5 år været bestyrelsesformand for Umbraco. Han har i den egenskab været en af de bærende kræfter i det netop gennemførte salg . Torben fortsætter i bestyrelsen under det nye ejerskab, og bevarer dermed det tætte samarbejde med Kim Snerum Madsen, der forbliver CEO.

Tanken 16 har fulgt Umbraco på deres rejse fra #startlocalgoglobal, og er stolte af at have bidraget til udviklingen som samarbejdspartner på flere områder. Nu skyder Umbraco for alvor den globale rejse i gang, vi glæder os til at følge den tæt.

Læs meget mere om det i den flotte artikel fra Fyens Stiftstidende lige her.