IntraManager

INTRAMANAGER - BRUGERVENLIGE SAAS-LØSNINGER TIL IT-VIRKSOMHEDER

IntraManager beskriver Tanken 16 med følgende tre ord: VÆRDISKABENDE, FORRETNINGSUDVIKLENDE, NYSKABENDE

De kom til os med et ønske om at afsætte deres visualiseringsværktøj IntraManager Board digitalt. Med udvikling, hårdt arbejde, ihærdighed og optimering, opnåede de netop dét.

 

VÆRDIEN VED ET SKRÆDDERSYET FORLØB

Ud fra en fælles forventningsafstemning, skræddersyede vi et forløb specifikt til IntraManagers behov. Forløbet har skabt værdi for IntraManager ved at give dem et langt bedre indblik i deres produkt samt det marked de befinder sig på. De har udviklet en mere konkret optimeret tilgang til det flow, som deres kunder skal igennem på IntraManager Board, hvilket har resulteret i en bedre kunderejse og større kundeportfolio.

 

ANBEFALING TIL SAAS-, TECH-, & STARTUP VIRKSOMHEDER

CEO Lars Klausen siger følgende, om den udvikling virksomheden har været igennem:

“Min anbefaling til andre SaaS-, tech- & startup virksomheder! Vi blev virkelig udfordret af Susan Nørgaard, Jens Sørensen og Torben Frigaard Rasmussen m.fl. Jeg er meget glad for og stolt af den retning, som vi og IntraManager A/S er blevet styret i under og efter forløbet.

Jeg vil helt klart anbefale andre SaaS-, tech- og startup-virksomheder, at kontakte Tanken 16, hvis man har brug for sparring omkring sin forretning eller sit produkt. Man skal være klar til at afsætte tid til projektet, og være parat til at tage imod kritikken og eksekvere!”

 

ANSKUELSE AF PRODUKTER, NYE VINKLER, OPTIMERET KUNDETILGANG

Ifølge IntraManager fik de meget ud af forløbet. De har fået helt nye indsigter i at anskue produkter og markeder fra nye vikler, som har resulteret i et langt bedre overblik. De fik konkret optimeret kundetilgang og det flow, som nye kunder skal igennem. Det gør det nemmere for kunder at komme i gang med at bruge IntraManager Board. Hertil sidder de tilbage med en følelse af at have fået værktøjskassengodt fyldt godt op, blandt andet med masser af inputs til, hvordan aktiviteter planlægges med det rette fokus.

En af de ting, som IntraManager især tager med sig, er den disciplin der skal være i at afholde hyppige roadmap-møder, hvor 'hvorfor' og 'hvordan' er på dagsordenen, frem for 'må' og 'skal'.

 

DET SLUTTER IKKE HER

IntraManagers rejse stopper ikke her, bare fordi forløbet er ovre. Der skal kontinuerligt udvikling til, for at bevæge sig fremad på markedet, og det har IntraManager nu en god rejsevejledning på, og værktøjskassen klar. Vi ser frem til at følge den digitale rejse og videre udvikling!

 

NOGET FOR DIG?

Er din nysgerrighed vækket? Har du ambitioner om at vækste og skalere, men har brug for udvikling? Hop over og udfyld vores screeningsdokument her, så vi sammen kan blive klogere på, om vi er det rette match til hinanden.

Vi bygger bro mellem start-ups og investorer!