Fyens Stifttidendes 250 års jubilæum

Medierne har større betydning end nogensinde før – og alligevel er medierne under pres. Det kræver en kæmpe indsats at udvikle og forny mediebranchen i en verden, hvor sociale medier og digitale tilbud i overflod kæmper om vores opmærksomhed.

Derfor er glæden over at dagens 250 års jubilar Fyens Stiftstidende runder det skarpe hjørne i topform også ekstra stor hos ejerne – Den Fynske Bladfond, hvor Torben Frigaard Rasmussen sidder i bestyrelsens formandsstol.

Der har været fart på udviklingen af Fyens Stiftstidende de seneste år. Den Fynske Bladfond har blandt andet investeret i etableringen af FST Growth, som har til formål at spotte, investere i og udvikle virksomheder, som kan være med til at sætte dagsordenen for fremtidens medieformidling. Og dette uden at gå på kompromis med avisens førsteprioriteter – at levere god journalistik og  være tæt på læserne og brugerne – hver dag på lokalredaktionerne, men også gennem arrangementer som Det Fynske Folkemøde og de hundredvis af læsermøde, der er afholdt i regi af Café Stiften.

Læs hele artiklen her

Tillykke med jubilæet – held og lykke med de næste 250 år!

Den Fynske Bladfond: https://denfynskebladfond.dk/

Fotograf: Robert Wengler