SERVICEPOS ER TÆT PÅ AT VÆRE 100 MILLIONER VÆRD

Sådan lyder overskriften i dagens avis hos Erhverv+ Fyn.

Servicepos er fremtidens retail system til butikker og serviceforretninger. De har udviklet et komplet POS-system, som gør det nemt og ligetil at sælge og modtage betalinger, få overblik over sagsstyring, varelager, indkøb og meget mere.

Tanken 16's Torben Frigaard har i mange år været med på holdet hos Servicepos som investor og mentor, hvor han i tæt samarbejde med CEO Brian Jakobsen og de to co-foundere Lasse Melbye og Rasmus Melbye har bidraget til at vækste virksomheden. På sigt ønsker Servicepos at angribe det internationale marked, hvor Torben med sine mange års erfaring på netop dette område kommer til at spille en stor rolle.

For et par år tilbage da de stadig var nye på markedet - og lidt færre ansatte - havde vi fornøjelsen af dem hos Tanken 16. I løbet af deres tid i huset fik de nye kompetencer indenfor forretningsudvikling og vækst, som kombineret med deres store ambitioner og tilgang til forretning, resulterede i at de hurtigt voksede sig så store, at de måtte i nye lokaler.

I dag tæller Servicepos 21 ansatte, og landede kort før sommerferien deres største kunde hidtil - en af Danmarks største retail butikker med mere end 100 butikker på landsplan. Vi ser frem til at følge Servicepos i deres raketfart mod at blive en af de største spillere på markedet!

Vi bygger bro mellem start-ups og investorer.

Læs den fulde artikel her.

#tanken16 #servicepos #startlocalgoglobal #investor #startup #goglobalodense #goglobaldenmark #iværksætteri #scaleup