QUADSAT – MANAGING THE SPECTRUM

I løbet af de næste 10 år stiger antallet af satellitter, der kredser om jorden, fra 8.000 til 100.000. Der bliver med andre ord hård kamp om pladsen, når vi skal have radio- og antennesignaler sikkert frem og tilbage uden fejlkommunikation, interferens og dataafvigelser. Der opstår et ufravigeligt krav om præcis retning på alle kommunikationslinjer mellem antenner og satellitter. Et krav verden indtil for få år siden ikke kunne imødekomme.

Men det kan den nu - QuadSAT har løsningen!

QuadSAT har udviklet et dronebåret unik payload/software system, som kan teste, monitorere og kalibrere antenner on-site uanset placeringen. Systemet kan som intet andet kendt system sikre optimal funktionalitet af antennerne on-site. En nødvendighed - da disse kæmpeantenner ikke kan flyttes, når først de er monteret.

I 2021 indledte QuadSAT et samarbejde med Tanken 16. Torben Frigaard trådte ind som bestyrelsesformand og investor. Et 'match made in heaven', når man tænker på Torbens tunge erfaring med tech virksomheder, som er godt på vej til at blive store globale spillere.

Samtidig indledte Susan Nørgaard et samarbejde om strategisk kommunikation i tæt samarbejde med den ene af de to foundere Joakim Espeland. Det har ført til mange spændende samtaler og med både Joakim, den anden founder Andrian Buchi og med ledergruppen hos QuadSAT. Det at få mulighed for at kigge ind i deres verden og få indsigt i bare en lille flig af det, de arbejder med – det er et stort privilegie og derfor vi elsker vores arbejde.

Vi glæder os til at følge det fortsatte arbejde mellem QuadSAT, Torben og Susan, hvor de sammen udvikler og ruster QuadSAT til at blive skudt afsted mod stjernerne.

Vi bygger bro mellem start-ups og investorer.

#tanken16 #quadsat #investor #scaleup #startup #startlocalgoglobal #goglobalodense #goglobaldenmark