UDFORDRING AF STATUS QUO

Kasper er en mand som brænder for at udfordre status quo, og kommer med et hands-on strategisk og forretningsudviklende approach. Ofte har iværksættere, virksomhedsejere eller direktører brug for at se tingene i et nyt lys, eller har nogle tanker i skuffen som skal udfordres, analyseres eller afprøves - og det er hér, Kasper forstår at kaste et nyt lys på tingene gennem sin analytiske og eksplorative tilgang, for at realisere det rigtige outcome og potentiale.

Kasper formår altid at tage de positive, optimistiske og imødekommende briller på. Hans hands-on tilgang kendetegner ham som person, og han er på ingen måde bange for at få beskidte hænder i processen. Samtidig kombinerer han sin nytænkende engagerende tilgang, med et analytisk og eksperimenterende twist af struktur, for altid at nå de bedste resultater. 

Men selvom Kasper har fart over feltet, så er han alligevel lidt af en livsnyder - hans yndlingsbeskæftigelse en fredag aften er nu engang, en god hjemmelavet stenovnspizza, med et godt glas vin, i godt selskab. 

UDFORDRING AF STATUS QUO

Kasper er en mand som brænder for at udfordre status quo, og kommer med et hands-on strategisk og forretningsudviklende approach. Ofte har iværksættere, virksomhedsejere eller direktører brug for at se tingene i et nyt lys, eller har nogle tanker i skuffen som skal udfordres, analyseres eller afprøves - og det er hér, Kasper forstår at kaste et nyt lys på tingene gennem sin analytiske og eksplorative tilgang, for at realisere det rigtige outcome og potentiale.

Kasper er en mand som altid formår at tage de positive, optimistiske og imødekommende briller på. Hans hands-on tilgang kendetegner ham som person, og han er på ingen måde bange for at få beskidte hænder i processen. Samtidig kombinerer han sin nytænkende engagerende tilgang, med et analytisk og eksperimenterende twist af struktur, for altid at nå de bedste resultater. 

Men selvom Kasper har fart over feltet, så er han alligevel lidt af en livsnyder - hans yndlingsbeskæftigelse en fredag aften er nu engang, en god hjemmelavet stenovnspizza, med et godt glas vin, i godt selskab.