HVORFOR TANKEN 16?

Tanken 16 er ikke bare Tanken 16. Der ligger mange betydninger bag navnet, som alle sammen har været medvirkende til, at gøre Tanken til hvad den er i dag.

Dalumvej 16, som er adressen hvor det hele sker, var inden den blev til Tanken 16 en Nordea Bank - pengetanken. Vi er et iværksætterhus - iværksættertanken. Vi er et hus, hvor alle de start-ups som kommer under vores vinger, sidder i fællesskab - fællesskabstanken. Vi arbejder i et miljø hvor ideer flyver, bolde bliver kastet og ambitioner realiseres - idetanken. Vi bruger meget tid på at uddanne vores start-ups, så de bliver fuldt udrustet til mødet med investorerne, og det ligger der mange tanker og overvejelser bag - tænketanken. 

Vi rykker hurtigt fremad med vores start-ups, og sætter derfor også høje krav. Vi sætter nemlig altid os selv i skudlinjen sammen med vores start-ups, fordi det er vores ambition, at dem vi on-boarder også kommer godt igennem - business tanken. Vi hjælper dig på vej mod vækst gennem udvikling - udviklingstanken. Men vigtigst af alt, har vi stor fokus på den værdi den enkelte virksomhed skaber og tilfører samfundet. For det vi laver, skal også give mening, både for os, jer, og det samfund vi lever i - værditanken. 

Selvom der ligger mange tanker bag Tanken, så er valget af nummeret 16 meget lavpraktisk - det er nemlig vores husnummer, på Dalumvej. Så hvorfor Tanken 16? Ja det er fordi VI er TANKEN. Vi er godt udrustet med den skarpeste viden indenfor vores 7 forretningsområder, og når vi rammer, så rammer vi hårdt.