Tanken 16 - en del af OB's nye spændende sponsorkoncept

For OB's sponsorkonsulent, Anders Skjoldemose, udviklede en uformel snak med erhvervsikonet Torben Frigaard Rasmussen sig til en konkret udfordring. Og i samarbejde med Tanken 16 udvikledes det spændende format: StartOB.

Det primære formål med StartOB er at formidle kontakt mellem de mange spændende start-up firmaer fra Odenses spirende iværksættermiljø og beslutningstagere fra nogle af de mange succesrige virksomheder, som findes i OB's netværk.
En ganske enkel model, hvor folkene bag Tanken 16 "leverer" iværksætterne, og OB bringer relevante erhvervsfolk til bordet.

"... Det er umuligt ikke at blive fascineret af den energi, menneskene bag Tanken 16 og Coworking Plus lægger for dagen", lyder det fra Anders Skjoldemose.

"Endelig vil det på den lange bane generelt give ny energi til Odenses erhvervsliv og dermed til Odense som by at unge og gamle, innovative og konservative, erfarne og uerfarne kan mødes og udfordre hinanden. Det skaber relationer - og relationer skaber vækst. Nu har vi brugt de seneste 20 år på at isolere og digitalisere os. Det er på tide, at vi igen kommer ud og mødes face to face, selv om det jo er lidt kompliceret lige nu," siger Johnny Killerup og efterlyser samtidig mere mod hos vanetænkende danskere for så vidt det gælder iværksætteri.

"Fremtidens tyngde – fundamentet for vores erhvervsliv - ligger i meget høj grad hos vores iværksættere. At støtte og styrke iværksætteri er da også et helt afgørende element i forhold til, at Tanken 16 er med i det initiativ, StartOB repræsenterer," siger Johnny Killerup.

"Vores mål er først og fremmest at hjælpe en række start-ups med at vækste, og det glæder mig meget, at jeg kan bidrage med noget af den erfaring, jeg har med at bygge internationalt skalerbare virksomheder op", siger Torben Frigaard Rasmussen.

"Vi er i tæt dialog med OB og med Odense Kommune i bestræbelserne på at optimere forholdene for iværksætteri i Odense. StartOB spiller fint ind i hele det set-up. Det er et yderst relevant format, hvor alle interessenter arbejder målrettet mod at skabe et endnu større fælles engagement og en endnu større sammenhængskraft. Hvor vi sætter fokus på at få ting til at fungere, så vi kan skabe grobund for at gøre den samlede kage endnu større. Til glæde for alle."

Læs hele artiklen her.